This text is replaced by the Flash movie.

GEGEVENS

Schilderwerken Bert Verthongen GCV

Breevendreef 48
2880 Bornem
Stratenplan
Gsm: +32 (0) 479 43 66 28
E-mail: info@bertverthongen.be
BTW: BE0822.773.497
Geregistreerde aannemer: 0822.773.497-02.22.10

Voorstelling

Schilderwerken Bert Verthongen werd begin 2010 opgericht. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt besloot Bert Verthongen om te starten als zelfstandig schilder-decorateur.

 

Mede door de jarenlange ervaring, materiaalkennis en uitstekende ondersteuning van zijn leveranciers kan Schilderwerken Bert Verthongen garant staan voor kwalitatief vakmanschap met zin voor esthetiek!

 

Ondertussen werden er verschillende referenties opgebouwd, voornamelijk in de provincie Antwerpen. Neem een kijkje op de pagina projecten om enkele voorbeelden van eerder uitgevoerde werken te bezichtigen.

 

Ordelijkheid, nauwkeurigheid en een voortdurend streven naar perfectie zijn 3 pijlers die hoog in het vaandel worden gedragen, want kwaliteit leveren is een passie.

 

Werkwijze

U kan altijd rekenen op een persoonlijke aanpak bij Schilderwerken Bert Verthongen!

Bij een eerste afspraak wordt de werkplaats goed bekeken. Met name een duidelijk beeld van de te bewerken ondergronden en het maken van de opmetingen zijn bepalend voor het opstellen van een correcte offerte.

Tijdens een eerste bezoek worden ook in grote lijnen de afwerkingsmogelijkheden besproken zoals verf en/of behang, vliesbehang …

 

Indien de klant akkoord gaat met de offerte wordt de keuze van de materialen, kleuren … vastgelegd. Details worden verder besproken en een uitvoeringsdatum wordt bepaald.

 

Woningen die reeds langer dan 5 jaar bewoond zijn, genieten een verlaagd btw-tarief van 6 % (i.p.v. 21 %).

Contacteer ons met uw wensen en we bespreken samen de mogelijkheden!

 

Schilderwerken Bert Verthongen GCVSchilderwerken Bert Verthongen GCV